Jubii … så kom de

Allerede fredag begyndte Kimba sin igangsættelse. Alt gik så fint og de 3 første nuttede hvalpe kom til verden temmelig hurtigt efter hinanden. Så gik Kimba i stå, selv om hun forsøgte at presse i 2 timer. Vi kendte jo desværre symptomerne og vidste hvad vi nu skulle. Vores dyrlæge har heldigvis vagtservice og er tæt på. Det viste sig ved ultralyd at den ene hvalp havde meget lav puls og den anden bagved havde fint hjerteslag. Så akut kejsersnit med udtagning livmoder var desværre nødvendigt. Efter godt 4 timer kunne vi hente en medtaget meget Kimba og nu 4 hvalpe og den med lav puls desværre var død.
Kimba er her efter stærkt knyttet til hvalpene, og forlader dem nødigt.
Det er derfor vigtigt, at der altid er frisk drikkevand samt foder ved fødekassen. Hun forlader kun lige hvalpene for at tisse og besørge – en lille tur på marken her 5 dage efter er også ok.

Alle hvalpe er solgt


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.