Lige op over …

Så er der ikke mange dage til og som I kan se på røntgen er der 5 små hunde på vej – på lørdag den 15 juni.
Kimba er ved at forberede sig til fødsel, hun er ikke helt så aktiv som vanligt, går lidt hvileløst rundt – roder i tæpper og i fødekassen, spiser ikke så meget, men vil heldigvis gerne med på skovtur. For at følge nærmere efter hvornår det går i gang er vi i dag begyndt at tage hendes temperatur

For det meste klarer tæverne det selv – så vi skal være fødsels standby når det begynder .. vi skal give vand, nusse, veje, måske hjælpe lidt og så tørre de små ny i et lunt håndklæde….og så skal Kimba lige rengørres og det samme skal fødekassen inden de kan få mere ro.

Så nu vil jeg nyde de smukke pæoner udenfor mit vindue, læse lidt mens jeg spændt venter sammen med familien

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.