Foråret er fløjet afsted.

Det er temmelig mange dage siden jeg sidst skrev er på hjemmesiden, der er plads til forbedringer der.

Vi voksne begyndte i vinter månederne at se i hundeweb efter en hanhund der kunne være interessant at parre Kimba med. Vi fandt nogle stykker og igen var vores klub DASK så gode til at hjælpe. Det er nemlig ikke altid helt let at gennemskue stamtavlerne. Vi fandt Sofus der er en meget venlig, rolig og imødekommende hanhund … og så er han en rigtig flot !

Sofus

Vi talte så med resten af familien og det ikke kunne være skønt med endnu et kuld hvalpe og endda i deres sommerferie hvilket betød ingen rejse eller sommerhus …men vi ville skulle beholde en af tæverne fra kuldet og SÅ ville de rigtig gerne at Kimba skulle have hvalpe igen.

Sofus ejere og vi planlagde et møde hvor de to hunde fik mødt hinanden inden parring skulle finde sted; og det gik rigtig godt.

Hvad er der ellers sket siden jul – jo vi har desværre måttet sige farvel til Hugo og Viggo vores to nymfeparakitter, først døde den ene og dernæst den anden nok af sorg over at miste en god kammerat. Nuggi vores gamle dværgvædder på 8 år kunne heller ikke mere og blev afleveret hos dyrlægen

Jeg fik et kennelmærke som jeg er meget glad ved. En af de ting som jeg og resten af familien havde glædet rigtig meget til var årets avlerdag hvor vi skulle se det meste af Kimbas kuld fra 2018 og endda på deres 1 års fødselsdag. Kimba var i løb og blødte meget kraftigt så vi wholesale promotional items på dagen måtte aflyse – så ærgerligt. Hvalpene fik top karakter og det er vi meget stolte af. Nu håber vi at nogle af ung hundene vil komme forbi og se de nye hvalpe.

Så kom de dage hvor de skulle parres og det gik rigtig godt, de kunne godt lide hinanden og vidste godt hvad det gik ud på. Meen nu skal vi “bare” vente og vente til røngten hvor antallet af hvalpe kan ses og så venter vi igen til Kimba går i fødsel 🙂

Parring af Kimba og Sofus


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.