En måned efter juleaften

Vi har haft en skøn juletid med alt hvad der til hører.

Nytåret er ikke Kimbas bedste tid på året på trods af talrige lydtræninger mm men vores dygtige dyrlæge har fundet et middel der sammen med Kalm skulle hjælpe Kimba til at få en bedre aften end de tidligere ….. og ganske rigtigt Kimba havde en fin aften, var opmærksom, halen lovrede, lå stille under bordet men ellers godt med indtil klokken 24 der var det lidt for meget for hende og vi ved nu hvor meget der skal doceres til næste nytår så hun kan være med på den gode måde uden stress lidt længere.

Her i Bregnerød ligger der lige nu stadig godt en centimeter sne og metrologerne lover mere denne weekend – så vil Kimba gerne lege i og med sneen det er skægt.

Kimba har sammen med Lars været på visit hos Sofus – og dennes ejere – som er Kimbas nye “herrebekendskab”, han er rigtig flot, rolig og de havde et godt første møde. Sofus og hans familie bor tæt på hvilket gør mangeting meget lettere i den tid der nu skal komme.

Det er blevet skrevet på Stabyhoun klubbens hjemmeside at vi forventer at parring sker i april og så må vi se hvad det bringer med sig.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.