Verden er så stor så stor :-)

Hvalpene vokser og vokser …. det går så hurtigt. Vi nyder at kunne være udenfor og møde de finurlige og interessante ting der er der…. som heste, fugle, myrer, insekter, græs … vi graver, løber, ruller, sover udenfor hele dagen og nyder det. Der kommer gæster både børn og voksne.

Legepladsen udenfor

Vi har været på nogle køreture i bil, på tur i gågaden hvor mange forskellige mennesker og hunde ville hilse på og fotografere de søde hvalpe. 

Nu er de blevet vaccineret, chippet og fået sundhedstjek inden de lige om lidt langsomt begynder at skulle forlade os …. til de dejlige familier der venter spændt på deres nye familiemedlem ….men det bliver tomt…

Sundhedstjek

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.