Livet i en Fødekasse

Det er en helt anden duft og leben der er omkring fødekassen end for 14 dage siden…. der sker så meget fra dag til dag. De små lækre mini-stabyer kan nu næsten gå lidt selv om balancen ikke er helt god … så vælter de. De finder rigtig hurtigt deres mor og får mælk som hun har rigeligt af…. de har næsten tre dobblet deres fødsels-vægt hvilket dyrlægen roste da hun skulle tilse Kimbas kejsersnit. Vi kan alle 4 falde i staver når vi beundrer alle de super søde hvalpe…

Tiden går ligesom i stå 🙂 I kan glæde jer kære hvalpekøbere 

Om lidt har de øjne selv om det stadig vil være lidt sløret for dem og så forsvinder den prop der er i øret og de kan pludselig høre deres omgivelser og dem selv … det bliver spændende

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.